Loading

KONFERENS

Planerar ni en konferens?
Varje år besöker mängder av företag oss för att avhålla möten, mindre och större konferenser. Vi har allt ni behöver av utrustning.

Vi erbjuder såväl helhets paket som endast hyrning av lokal. Här finns alla möjligheter att skapa ett fantastiskt evenemang.

För priser och tillgänglighet kontakta oss så berättar vi mer.

CATERING

Vi har stor erfarenhet av catering i alla dess former, behöver ni några liter god sås eller mat till 1000 personer? Tveka inte utan ring oss för kostnadsfri konsultation.

Vi tillgodoser alla era behov och ordnar allt från lokal, tält, porslin, glas, bestick, dukar m.m.

Våra samarbetspartners är bland annat Knusesunds Herrgård, Spegelsalen Rottneros Park, Sliperiet Gastronomi.

HEMMAMIDDAGAR

Önskar ni en middag med guldkant i ert egna hem?
Inga problem, vi kommer gärna hem till er och lagar en fantastisk middag där vi ser till att ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Vi tar hand om allt från dukning, servering och matlagning så ni behöver inte tänka på mer än att vara en god värd åt era gäster samt att njuta av upplevelsen.

Vi skräddarsyr en meny helt efter era önskemål. Nyfikna på detta?
Hör av er så berättar vi alla detaljer och förslag till er middag.

BRÖLLOP

Bröllopsmiddagen och festen är en absolut höjdpunkt där man önskar att allt ska fungera. Hos oss är ni i trygga händer. Vi har lång erfarenhet med bröllop.

Vi skapar en meny tillsammans…
Önskar ni 3, 5 eller kanske rent av 15 rätter så vi löser det och garanterar en gastronomisk resa genom en värld av smaker. Viner tar vi fram i samråd. Vi tar 120 sittande gäster inomhus och har en stor terrass för mingel innan och efter.

Kontakta oss så pratar vi ihop oss.

Boka bord