Loading

OM OSS

Terrassen Gastro ligger beläget vid Vänerns kant i Mariebergsskogen, Karlstad.

Underbar natur med vatten och grönområden omger restaurangen och parken är öppen dagligen med fri entre.

Gratis parkering. Handikappsparkering finns i anslutning till restaurangen.

VÅR FILOSOFI

Vi lagar mat med väl utvalda råvaror av bästa kvalitet.

Ju bättre råvara desto bättre slutresultat är ju en enkel filosofi att följa och det går inte att ändra på det.

Personlig och nära service för att ni som gäst skall känna er välkomna och bekväma är givetvis också ett ledord hos oss, inga frågor är konstiga eller löjliga utan vi gör allt för att ni skall känna er så välkomna som möjligt hos oss.

NIKLAS PETTERSSON

Chefskock InspiratörTerrassen Gastro

Niklas är upplärd av en av Sveriges mest betydelsefulla kockar, Stefan Holmström vars restaurang alltid låg i topp inom Svensk Gastronomi. Vidare till Halltorps Gästgiveri, Linnéa, Pio Country Club, Lilla Helwetet, Dömle Herrgård, Sliperiet Gastronomi, m.m.

Han har arrangerat flera matevent runt om i landet som tex gästspel med världsmästaren i Gastronomi 1999 Terje Ness, Leif Mannerström, Stefan Holmström, Marcus Aujulay, Melker Andersson för att nämna några.

En riktigt stor händelse var när Niklas ansvarade för maten på Solheim Cup som är världens största golftävling för damer med 10 000 ätande gäster. Vidare så ligger bröllop honom varmt om hjärtat och han har arrangerat ca 200 st än så länge.

Niklas har även startat upp flertalet restauranger med genuina och ärliga koncept, senast Sliperiet Gastronomi i Borgvik och även nu Terrassen Gastro.

Klicka på knappen nedan för att ta del av en video där Niklas delar lite av sin bakgrund samt hans tankar runt restaurangen Terrassen Gastro.

SE VIDEO (1:35 min)

PERSONALEN

Alla som jobbar på Terrassen Gastro är fokuserade på att leverera en komplett upplevelse. Vi ställer höga krav på såväl kockar som serveringspersonal.

Vi nöjer oss inte med lagom – det ska vara så nära perfekt som möjligt. Varmt välkommen till Terrassen Gastro!

SOMMARMENY

Ta en titt på vår meny. Till menyn →

UPPTÄCK

VÅR MENY

Vi erbjuder en förstklassig meny bestående av svensk mat på hög nivå. Våra eminenta kockar ser till det blir vällagat och smakar utöver det vanliga. Klicka nedan för att se vår meny.

VÅR MENY

Boka bord